Singelfransar

Volymfransar

Detta är den fransförlängnings metoden där vi sätter dit styckvis frans för frans. Med den här metoden förtjockar du och förlänger dina fransar.

Resultatet blir väldigt naturligt med singelfransmetoden.

Det finns självklart olika längder och tjocklekar att välja mellan, detta hjälper din terapeut dig med. Desto tjockare fransar man sätter dit, desto mer mascara effekt blir det. För ett mer naturligt resultat på din ögonfransförlängning sätter man tunnare fransar istället.

Det tar ca 2 timmar för ett Nytt Set Fransar. Då sätter vi dit ca 80-100 fransar per öga.

Efter ca 2-4 veckor så ska du ha tappat ungefär hälften utav dina fransar, det är nu det är dags för en påfyllning. Normalt så tappar du ca 2-3 fransar om dagen/öga, oberoende på om du har ögonfransförlängning eller inte.

Men eftersom fransförlängningen är mörkare än dina egna fransar så syns det tydligare när du har tappat.

 

Priser

Nytt set Singelfransar 1.699:-

Retouch 60 min 479:-

Retouch 75 min 579:-

Retouch 90 min 679:-

Retouch 105 min 779:-

Det senaste inom ögonfransförlängning! Det innebär att man, istället för singelfransmetoden där man sätter dit en och en, plockar 2-6st väldigt tunna fransar (0,07mm) samtidigt och skapar en liknande "solfjäder" innan man fäster det på den egna fransen. Jämför man med singelfransar som brukar vara 0,15-0,20mm tjocka så blir 3-6 volymfransar fjäderlätta på din egna frans.

Med denna nya metod uppnår du som kund ett väldigt fylligt resultat utan att det tynger ner dina fransar och passar dig utmärkt som vill ha"lite mer än det vanliga".

Är du ute efter mycket effekt så är det givetvis volymfransar som vi rekommenderar dig. Man kan få allt i från ett naturligt resultat till väldigt fylligt och effektfullt.

 

Priser

Nytt set Volymfransar 2.199:-

Retouch 60 min 599:-

Retouch 75 min 699:-

Retouch 90 min 799:-

Retouch 105 min 899:-